Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju Martina Ivanec Sapunar, dr.med.dent., spec.ortodoncije započela je s radom 1996. godine. Od tada neprestano raste krug zadovoljnih pacijenata iz Hrvatske i zapadne Europe. Garantiramo najviše profesionalne standarde prateći sva događanja u suvremenoj stomatologiji s naglaskom na ortodonciju.

Stalna usavršavanja i obrazovanje, te zadovoljstvo pacijenata naši su osnovni principi rada.

Profesionalni i individualni odnos s pacijentima daje posebno ozračje našeg predanog rada.

Radno vrijeme ordinacije je ponedjeljkom i srijedom od 14 do 20 sati, a utorkom, petkom od 08 do 14 sati, četvrtkom od 09 do 14 sati i po dogovoru.

Ordinacija se nalazi na adresi: Vrbani, Cirkovljanska 2.

Parking je uvijek dostupan i besplatan.

Naručiti se možete putem telefona, e-maila ili našeg weba.

Čitajte naš blog i pratite nas na Facebook, YouTubu ili Google+.

Dobro došli!

Zašto izabrati nas?

Dugogodišnje iskustvo, profesionalni i individualni odnos s pacijentima, tisuće zadovoljnih

pacijenata i lijepih osmijeha, stalna usavršavanja i praćenje najnovijih tehnologija i materijala

garancija su da nas možete izabrati s potpunim povjerenjem!

Postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih pacijenata!!

Naša misija

U bilo kojoj životnoj dobi, bezbolno, s najnovijim tehnologijama i materijalima napraviti lijepi osmjeh, jer nam je on potreban ne samo zbog estetike nego i zdravlja!

Ortodontski aparatić za ljepši i zdraviji osmijeh!!

Naš tim

 • ružica ivanec
  Ružica Ivanec
  dr.med.dent.spec.ortodont
  ružica ivanec
  Ružica Ivanec
  dr.med.dent.spec.ortodont

  Ružica Ivanec, dr.med.dent.spec.ortodont, diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1970. godine. 1992.godine polaže specijalistički ispit iz ortodoncije. Od završetka fakulteta kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu na brojnim naprednim stomatološkim tečajevima i kongresima. Stalni je član Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog ortodonskog društva.

 • martina ivanec sapunar
  Martina Ivanec Sapunar
  dr.med.dent.spec.ortodont
  martina ivanec sapunar
  Martina Ivanec Sapunar
  dr.med.dent.spec.ortodont

  Mr.sc. Martina Ivanec Sapunar, dr.med.dent.spec.ortodont, diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1996. godine. Magistrira biomedicinske znanosti 2002. kada polaže i specijalistički ispit iz ortodoncije.

  Završila je mnoštvo međunarodnih ortodontskih tečajeva u priznatim ortodontskim institucijama. Posjeduje DAMON System i INVISALIGN certifikate.

  Objavila je veći broj znanstvenih radova koje je prezentirala na domaćim i međunarodnim kongresima. Stalni je član Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog ortodontskog društva.

  Redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu.

 • Nikša Dulčić
  dr.med.dent.spec.stom. prot.
  Nikša Dulčić
  dr.med.dent.spec.stom. prot.

  Stomatološki fakultet u Zagrebu, Gundulićeva 3

  Denta T d.o.o., Zagreb, Rudeška cesta 238

  Stručni suradnik izv.prof.dr.sc. Nikša Dulčić spec. stom. prot. rođen je 1972. godine u Zagrebu. Diplomirao je 1996. godine, magistrirao 2003. godine, a doktorsku disertaciju obranio 2007. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalistički ispit iz stomatološke protetike položio je 2004. godine, a tijekom 2005. godine pohađao je jednogodišnje stručno usavršavanje iz dentalne implantologije Curriculum Implantologie pri DGI-u u Nürnbergu, Njemačka.

  Izvanredni profesor na Zavodu za mobilnu protetiku Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, voditelj kolegija “Okluzija” u dodiplomskoj nastavi te predmeta “Teleskopski sustavi” na poslijediplomskom specijalističkom studiju. Autor i koautor više od 70 objavljenih radova iz područja okluzije, funkcijske anatomije žvačnog sustava te dijagnostike temporomandibularnih poremećaja. Voditelj je tečajeva trajne edukacije iz područja stomatološke protetike. Član Hrvatske komore dentalne medicine, Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju, Hrvatskog društva za stomatološku protetiku te Deutsche Gesellschaft für Implantologie im Zahn-, Mund- und Kieferbereich.

 • zrinka dušak
  Zrinka Dušak
  Asistent
  zrinka dušak
  Zrinka Dušak
  Asistent

  Zrinka Dušak, od 2014. postaje član tima ordinacije Ivanec Sapunar. Redovito se usavršava na stručnim tečajevima i kongresima. Uvijek sa smiješkom i mirno savladava svaki izazov. Brza, sposobna, efikasna – istinski multitasking na djelu. Naše su asistentice desne ruke doktorima. Uvijek će Vas dočekati širokim osmjehom. Na raspolaganju su za dogovor ili promjenu termina, a ukoliko je potrebno, ohrabrit će Vas toplom rječju. One najmlađe koji su obično najosjetljiviji i najstrašljiviji rado će obradovati sitnim darovima i iznenađenjima.

 • mihaela ivanec
  Mihaela Ivanec
  Asistent
  mihaela ivanec
  Mihaela Ivanec
  Asistent

  Mihaela Ivanec, od 2010. postaje član tima ordinacije Ivanec Sapunar. Redovito se usavršava na stručnim tečajevima i kongresima. Svojim ljubaznim pristupom i načinom komunikacije pridonosi vedrom ozračju našeg tima. Uz nju se pacijenti osjećaju ugodno i sigurno. Naše su asistentice desne ruke doktorima. Uvijek će Vas dočekati širokim osmjehom. Na raspolaganju su za dogovor ili promjenu termina, a ukoliko je potrebno, ohrabrit će Vas toplom rječju. One najmlađe koji su obično najosjetljiviji i najstrašljiviji rado će obradovati sitnim darovima i iznenađenjima