O nama

Specijalistička ordinacija dentalne medicine za ortodonciju Martina Ivanec Sapunar, dr.med.dent., spec.ortodoncije započela je s radom 1996. godine. Od tada neprestano raste krug zadovoljnih pacijenata iz Hrvatske i zapadne Europe. Garantiramo najviše profesionalne standarde prateći sva događanja u suvremenoj stomatologiji s naglaskom na ortodonciju.

Stalna usavršavanja i obrazovanje, te zadovoljstvo pacijenata naši su osnovni principi rada. Profesionalni i individualni odnos s pacijentima daje posebno ozračje našeg predanog rada.

Radno vrijeme ordinacije je ponedjeljkom i srijedom od 14 do 20 sati, a utorkom, petkom od 08 do 14 sati, četvrtkom od 09 do 15 sati.

Ordinacija se nalazi na adresi: Vrbani, Cirkovljanska 2.

Parking je uvijek dostupan i besplatan.

Naručiti se možete putem telefona, e-maila ili našeg weba.

Čitajte naš blog i pratite nas na Facebooku, YouTubeu ili Instagramu .

Dobro došli!

Vjerujemo da svatko može imati zdrav i lijep osmijeh kroz život. Uz našu pomoć, to je lakše nego što mislite. Pomažemo našim pacijentima da žive kvalitetniji život zahvaljujući dobrom oralnom zdravlju.

Naša misija

U bilo kojoj životnoj dobi, bezbolno, s najnovijim tehnologijama i materijalima napraviti lijep osmijeh, jer nam je on potreban ne samo zbog estetike nego i zdravlja! Ortodontski aparatić za ljepši i zdraviji osmijeh!!

Naš tim

Ružica Ivanec

dr.med.dent.spec.ortodont

Ružica Ivanec, dr.med.dent.spec.ortodont, diplomirala na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1970. godine. 1992.godine polaže specijalistički ispit iz ortodoncije. Od završetka fakulteta kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu na brojnim naprednim stomatološkim tečajevima i kongresima. Stalni je član Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog ortodonskog društva.

Martina Ivanec

dr.med.dent.spec.ortodont

Mr.sc. Martina Ivanec Sapunar, dr.med.dent.spec.ortodont, diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1996. godine. Magistrira biomedicinske znanosti 2002. kada polaže i specijalistički ispit iz ortodoncije.

Završila je mnoštvo međunarodnih ortodontskih tečajeva u priznatim ortodontskim institucijama. Posjeduje DAMON System i INVISALIGN certifikate.

Objavila je veći broj znanstvenih radova koje je prezentirala na domaćim i međunarodnim kongresima. Stalni je član Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog ortodontskog društva.

Redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu.

Karolina Tonković

dentalna asistentica

Karolina Tonković 2021. postaje član tima ordinacije Ivanec Sapunar. Redovito se usavršava na stručnim tečajevima i kongresima. Svojim ljubaznim pristupom i načinom komunikacije pridonosi vedrom ozračju našeg tima. Naše su asistentice desne ruke doktorima. Uvijek će Vas dočekati širokim osmjehom. Na raspolaganju su za dogovor ili promjenu termina, a ukoliko je potrebno, ohrabrit će Vas toplom rječju. One najmlađe koji su obično najosjetljiviji i najstrašljiviji rado će obradovati sitnim darovima i iznenađenjima

Lucija Šoštarec

dentalna asistentica

Lucija Šoštarec 2022. postaje član tima ordinacije Ivanec Sapunar. Redovito se usavršava na stručnim tečajevima i kongresima. Uz nju se pacijenti osjećaju ugodno i sigurno. Naše su asistentice desne ruke doktorima. Uvijek će Vas dočekati širokim osmjehom. Na raspolaganju su za dogovor ili promjenu termina, a ukoliko je potrebno, ohrabrit će Vas toplom riječju. One najmlađe koji su obično najosjetljiviji i najstrašljiviji rado će obradovati sitnim darovima i iznenađenjima.

Vraćamo osmijeh na vaše lice

Za sva pitanja kontaktirajte nas s povjerenjem